Dom > Производ > Машина за брикетирање
Kategorija proizvoda

Прашкасти прах, пиљевина Брикет Пресс Машине са најсавременијом најновијом технологијом

Машина за брикетирање Машина за брикетирање се углавном користи за ливено гвожђе, челик, бакар, алуминијум, висококвалитетни минерални прах и остале металне сировине директно кроз високи притисак директно у 3-6 кг цилиндричног или другог облика колаче, за олакшање складиштења и ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Машина за брикетирање

Машина за брикетирање се углавном користи за ливено гвожђе, челик, бакар, алуминијум, висококвалитетни минерални прах и друге металне сировине директно кроз високи притисак директно у 3-6 кг цилиндричног или другог облика колаче, како би се олакшало складиштење и транспорт Смањите процес опоравка и рециклирања транспорта, губитке топљења.


Серијска опрема се углавном састоји од следећих компоненти:

Главни мотор је састављен од рама, главног хидрауличног цилиндра, хидрауличног цилиндра за потиснуће, хидрауличног цилиндра доње плоче, одговарајућег оквира и мембране и пресоване главе.

Ударци коцнице и блок преса су опремљени са челиком који је одпоран на хабање и који се брзо замењује. Предњи део удара модела ЛИНДУР-а поседује отпоран на хабање и притисни прстен који се лако раставља и инсталира, чиме продужава век трајања челичног прстена. Релевантни делови су посебно отврдњени или ковани у потребним деловима.

Хидраулична станица: састоји се од мотора, хидрауличне пумпе, уређаја за заштиту пумпе, блока професионалног регулационог вентила и цевног система који се користи за повезивање бљескалице. Разумљив дизајн, стабилан квалитет. Опремљен системом за хлађење како би се спречила непрекидна операција рада због прегријавања температуре уља.

Конзола: састоји се од електричног система и ПЛЦ-а.
Примена:

Без додавања адитива, различите честице, прахови од ливеног гвожђа, алуминијума, бакра, магнезијума, титана и молибдена могу се притиснути у блокове велике густине, који се могу директно заливати и смрзавати, чиме се знатно смањују трошкови и трошкови.


Фабрика машина Вуки Пукин

Контакт: Пеијун Гуо

Моб: + 86-13951579100

Тел: + 86-510-83208381

Факс: + 86-510-83209882

Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина

Е-маил: вкпк0510@163.цом

Сајт: хттп://ввв.пкслиттер.цом

Добродошли у куповину нашег гвожђа у праху, пиљевине за брикетне тестере са високо ефикасном најновијом технологијом. Као један од водећих произвођача и добављача у тој области, нудимо и прилагођену услугу са ниском цијеном. Молимо Вас да слободно уживате у нашим квалитетним производима направљеним у Кини. За цитирање, добродошли смо да контактирате нашу фабрику.
Srodni proizvodi

Send your message to us

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga