Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Примена магнетног честица спојнице ин Слиттинг машини

Слиттер је широк папир или танак филм у широком спектру уских материјала машинске опреме, често се користе у папирној машине и штампање и машина за паковање.
Бивши Слиттер магнетни прах брзина квачило не може бити висока, јер у раду на великом брзином трења изазване магнетним прахом, што је резултирало високим температурама, скраћују свој живот, озбиљно ће се заглави умрети, тако да је операција машина је блокиран, да произведе озбиљне последице. Озбиљан утицај на продуктивност.
Традиционална контрола Шема Слиттер је коришћење велику мотор возити вратила на увлачи ролне, а магнетни прах квачило додаје на ролне за контролу отпор продукцији подешавањем струје магнетног честица квачила за контролу тензије материјалног површине. Магнетни прах квачило и магнетни прах кочница је посебна за аутоматизацију компоненти, то је испуњен у раду јаз магнетног трансфер у праху обртног момента, промените магнетну струју може да промени магнетно стање, а затим подесите пренос обртног момента. Може се користити за брзине степлесс регулацију од нуле почетак синхроне брзине, а погодан је за систем за подешавање брзине са високом секцији и мале снаге. Такође се користи за подешавање обртног момента подешавањем струје да обезбеди сталну одвртање или премотавање систем контроле напетости у намотај.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga