Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Контролни режим машина за резање

Постоји много врста начина управљања електрохидрауличног серво система машина за резање. Према рачунарској анализи, излазни проток и притисак могу се подијелити у сљедеће три врсте:

1. корак управљачке форме

Рачунарски систем се састоји од излаза дигиталног сигнала за улазне импулсе на контролер степера мотора, број ротације броја степена мотора одређен је бројем импулса, а брзина мотора се одређује фреквенцијом улазног импулса. Степен моторног угла преко уређаја преноса кроз низ промјена, и на крају постаје отварање вентила, то јест, обично кажемо да се промјена тока, дигитални проточни вентил је тако формиран.


2. формулар за контролу дигиталне и аналогне конверзије

Машина за резање користи серво вентил или пропорционални вентил за реализацију електрохидрауличке претворбе. Дигитална количина која генерише рачунарски систем претвара се у аналогну контролну струју помоћу дигиталног на аналогни претварач, а управљачка струја се примјењује на улаз серво-вентила или пропорционалног вентила, а сигнал повратне везе претвара у дигиталну количину помоћу дигиталног на аналогни претварач за улазак у рачунар. Овакав систем за контролу аналогне дигиталне конверзије користи високу прецизну тачку чекања и високу фреквенцију која одговара серво вентилу. Овај контролни систем је користан за реализацију прецизне серво контроле.


3. режим рада вентила са високим брзином

Мотор за брзо укључивање се користи за директно или индиректно покретање фиксног вентила, а дигитални сигнал се појачава за контролу предњег вентила. Прекидни вентил високих брзина има два стања, односно, укључивање и искључивање, кроз две државе за повратак сигнала, повратни сигнал кроз узорковање, а затим у облику дигиталног преноса у рачунарски систем управљања.

Slitting machine

Ако сте заинтересовани за наше производе, молимо контактирајте нас!
Фабрика машина Вуки Пукин
Контакт: Пеијун Гуо
Моб: + 86-13951579100
Тел: + 86-510-83208381
Факс: + 86-510-83209882
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Сајт: хттп : //ввв.пкслиттер.цом

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga