Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Велики брзи челични ролни тангентни опсег примена

Као истраживачко-развојна компанија и производна компанија за брзу линију за лијевање жељеза за велике брзине, требали би се потрудити да задовоље различите захтеве купаца, укључујући функцију линије сечења, вијек трајања, трошкове и тако даље. Док се постиже правилна употреба функција, потребно је ХСС слиттер линија трајно и способно смањити трошкове набавке што је више могуће.

Брза линија за резање брзих челика је једна врста опреме за прорезивање, његова радна брзина може да достигне 200м / мин, што је врло погодно за предузећа као што су предузећа за добијање челичних материјала са високим излазним захтевима, али само за сопствену фабрику отворене књиге компаније Цут могу да бирају друге типове челичних подтангената.

Поред линије за поделу брзих челика од челика, тржиште такође има једноставне линије за одсецање и стандардне линије за одсецање и друге производе, једноставна линија за резање навоја обично се односи на ширину рола од 450мм и 650мм материјала; таква једноставна опрема за производну линију, можете изабрати две врсте типова земаљског или стандардног типа брзине, уколико производни захтеви нису високи, можете узети у обзир тип терена; с друге стране, изаберите стандардни тип брзине.

Стандардна линија за сечење челичних цеви се користи више узимајући у обзир да неки потрошачи на захтевима приноса нису високи, а цијена целокупног пакета је релативно осетљива на случај, стандардна линија за резање челичних ролица како би се испунили услови , Кључ је доминантнији по питању цене.

Произвођачи велике брзине за израду челичних жица увели су различите производне линије, тако да можемо правилно према њиховим потребама разумно одабрати како да постигнемо жељени учинак резања, већ и колико год је могуће смањити трошкове и побољшати ефикасност

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga