Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Хидраулично увођење лимених линија од алуминијумског челика

Да бисмо обезбедили квалитет опреме за производну линију, морамо обратити пажњу на инспекцијски и прихватни рад хидрауличког лима од алуминијума. Као корисник, требало би завршити статички прецизан тест хидрауличког алуминијумског челичног лима за резање са произвођачем опреме. Ако квалификовани случај даље прихвата.

Може да користи квадратни пол како би се измерила разлика између рамена две осовине у линији резања прегрејаног хидрауличког алуминијума. Након што сазнате одступање, изнесите два танка прстена од испорученог танког прстена, учините разлику једнако То одступање, а затим поставите на арбуру да бисте поравнали ово одступање.

На тај начин, хидраулична линија за резање калупа од алуминијума од челика има услове за завршетак првог размака у сечењу, смањивањем познавања првог празњења у будућности, када би се све основе за сечење морало поновити, тачно одредити два танка прстена. Разлика је тачна ; у складу са стандардним случајем могу бити два сета танка прстена фиксирана.

Наведени основни прихват хидрауличног алуминијумског челичног лима се може ставити у фазу пуштања у рад и пробну производњу. Алати и алати потребни за отклањање линије хидрауличних алатних завртача морају бити строго у складу са спецификацијама. Број који је наручен, али мора обратити пажњу на сигурност.

Хидрауличко отклањање линије за сечење алуминијума, морамо апсолутно осигурати оштрице и друге алате са обе стране чисте, јер ће свако смеће, прашина, мастно влакно озбиљно утицати на тачност резања; ако је потребно, затим опрати бензином, нанети уље и уградити нож.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga