Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Карактеристике конструкционог дизајна челика

Челични слиттер је најчешће коришћена опрема за сечење челичних калупа, у поређењу са претходном опремом за резање, може се користити не само програмибилним дизајном, у зависности од природе завојнице аутоматски прелази мод производних линија, како би се постигао побољшање производње ефикасност и смањење учесталости одржавања опреме,

Машина за резање челичне ролне може такође користити једноделну базу и одвојену структуру преноса, допринијети ефикаснијем побољшању ригидности механичке структуре, уз смањење амплитуде вибрације резног сечива, побољшати квалитет резања вијка. Под нормалним околностима, туљавник се користи у комбинацији са покретачем и навојем, те овим типовима јединица експанзију и контракцију хидрауличног цилиндра са једним дијелом дизајна, са ниском стопом неуспјеха.

Не само то, главна осовина машине за резање намотаја такође је опремљена комбинацијом кочница са високом ефикасношћу диск кочница, која се подешава помоћу круга ваздушног притиска и аутоматски врши тренутни тензивни кочни рад под одређеним условима како би се спријечио челични калем од отпуштања несреће. Прецизније, ради аутоматски са производним линијама ради повећања продуктивности.

Прецизност референтне авионске линије резног ножа машине за сечење резног алата је мања од 0.006мм, може боље прошири животни век и обезбедити тачност производа; у комбинацији са добром флексибилношћу, високим коефицијентом трења од трења вретена као равне структуре пригушења притиска притиска како би се обезбедио несметан рад производње опреме.

У целој машини за резање челичне ролне, она се одваја и притиска тело да би се течност могла уклонити са комбинацијом стражњег притиска, како би се стабилизовао притисак, повећава се аутоматски како се повећава пречник завојнице и увек притиска челични калем ефикасно , не само да може побољшати завртање готових производа Блискост, већ и осигурати квалитет резања.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga