Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Перформансе стабилности подизања и захтјеви комбинације компоненти хидрауличког дизања платформе

Хидраулична подизна платформа је мултифункционална машина за дизање и истовар. Висина дизања опреме може се кретати од 1 метра до 30 метара. Хидраулична подизна платформа се такође може прилагодити како би се задовољиле специјалне спецификације у складу са захтевима корисника. Хидраулична подизна платформа се може користити за радове на високој висини и одржавање у фабрици, аутоматском складишту, паркингу, логистици, струји, саобраћају, нафти.

Систем за дизање хидрауличког подизног платформи углавном је покретан хидрауличним притиском, тако да ће се назвати хидрауличном подизном платформом. У процесу куповине треба размотрити опсег употребе, стопу искоришћења, радну фреквенцију и назначену тежину предузећа.

Хидраулична подизна платформа бира подножје радног нивоа који је погодан за потребе рада уређаја. Према утврђеним техничким параметрима, спровести истраживање тржишта. Приликом избора добављача, први услов је да се види веродостојност произвођача, а потом и продајни капацитет. Све док је квалитет производа добар, перформансе су одличне, сигурносни уређај је потпуна подизна платформа, под разумном ценом, подизна платформа се може одабрати.

Хидраулична дизалица је врста опреме за подизање са добром стабилношћу и широким опсегом. Хидраулична платформа за подизање се углавном користи за висинску разлику у производној линији између испоруке робе, линије материјала, оффлине, подешавања висине радног комада приликом склапања радног комада, исплаћивање на доводник на високом нивоу.

Прави избор свих врста конфигурације у хидрауличној подизној платформи, функција подизне платформе у максималној граници, може добити најбољи ефекат употребе. опционална конфигурација фиксне платформе за дизање има вештачку хидрауличну снагу, кап по капу која је погодна за кружење са околним објектима, сигурне контакте са стубовима који могу спречити
спречава ваљање ногу, заштиту од органа и тако даље.


Фабрика машина Вуки Пукин

Контакт: Пеијун Гуо

Моб: + 86-13951579100

Тел: + 86-510-83208381

Факс: + 86-510-83209882

Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина

Е-маил: вкпк0510@163.цом

Сајт: хттп : //ввв.пкслиттер.цом


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga