Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Одржавање хидрауличног подизног стола

У тренутном производном пољу, то често укључује превоз роба и друга питања. Приликом превоза различитих добара често се користе помоћни алати за утовар и истовар робе. На примјер, приликом транспорта робе може се користити дизелски виљушкар, а при утовару и истовару фиксних роба обично се користи хидраулични лифт и друга опрема.

Стога, приликом утоваривања и истовара многих фиксних роба, кориштење хидрауличног подизног стола може нам донијети пуно практичности. Опрема се углавном покреће електричном енергијом и подиже хидрауличним системом. Због тога у стварном раду треба избегавати неправилно деловање, како не би утицало на нормалан рад.

Поред нормалног рада, током свакодневне употребе, особље такође треба да се придржава одговарајућег одржавања. Главни принцип је прво стављање превенције, а опрема треба поправити или отклонити у времену пре неуспјеха. Ово може ефикасно продужити радни век хидрауличног подизног стола.

У свакодневном одржавању треба обратити пажњу на чишћење и преглед хидрауличног подизног стола како би били сигурни да су компоненте нетакнуте. Током седмичне инспекције, главни је провјерити стање сваке везе на столу за лифтове. Истовремено, провјерите дио заптивача како бисте избјегли проблем цурења.

У третману за чишћење углавном очистите кључне компоненте хидрауличног подизног стола, као што су подизачи, маказе, линије и уљни цилиндар, како би се избегло прашина и гитаре које утичу на нормалан рад. Што се тиче замјене хидрауличког уља, препоручује се замјена сваке три мјесеца. Ако је фреквенција ниска, циклус замене може се продужити у складу с тим.

Треба напоменути да у стварној употреби хидрауличног подизног стола морамо обратити пажњу на одржавање равнотеже робе и држати стол у истој брзини као што је могуће. Уколико се пронађе проблем већих проблема, операцију одмах треба зауставити и професионално особље поправити што је пре могуће.

хттп://ввв.пкслиттер.цом


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga