Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Карактеризација перформанси линије за резање хидрауличног челика

Опсег примене линије за резање хидрауличног челичног лима је широк и може се користити за резање различитих врста плочица. Тренутно корисници углавном користе производ за смањивање свих врста хладно ваљаних челичних плоча, плоча од нерђајућег челика и других материјала, тако да постане потребна мерна плоча.

Треба напоменути да приликом коришћења линије за резање хидрауличног челичног лима потребно је обратити пажњу на прилагођавање специфичних параметара у складу са стварним захтевима производње. А различите спецификације производне линије могу се користити за различите спецификације бубањске плоче. На пример, спољашњи пречник опсега примене бубњеве је 900 до 1800 мм, а применљива тежина бубња плоча је мања од 20 000 кг.

У целини, постоји много различитих делова у систему. Због тога што ове компоненте сарађују једна с другим, производни задатак се може успешно обавити. Главне компоненте су: Хидраулична колица за пуњење, хидраулична унутрашња експанзиона машина, машине за сечење плоча, оперативна платформа за транспорт, пневматика за пражњење, колица за истовар, тачкаста плоча, спуштена глава, рука притиска, хидраулички систем и електрични управљачки систем.

Анализирајући из стварне примене, хидраулички систем у линији за резање хидрауличног челичног лима углавном је опремљен са прецизнијим компонентама. Електрична контрола користи ПЛЦ програмски контролер и екран осетљив на додир за контролу пуног рада. Стога, она има виши ниво аутоматизације, може осигурати квалитет производа. За кориснике, линија производа не само да може ефикасно побољшати квалитет производа, већ и побољшати радну ефикасност, док током стабилне операције такође поједностављује процес рада.

Уобичајено, једнократно убацивање навитог материјала може аутоматски довршити следеће производне процесе. Због тога, коришћење хидрауличног челичног завртњача може смањити радни интензитет радника, са високим трошковним перформансама. Истовремено, хидрауличка линија за одсецање калемова је такође производ високих перформанси који има многе функције машине, струје и течности.

хттп://ввв.пкслиттер.цом


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga