Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Шта је хидраулични аутоматски декоилер?

Не знам да ли сте користили хидраулични аутоматски декоилер. Уређај може пружити напетост за челични појас. Његове главне компоненте укључују рацк, главну осовину, склопиви бубањ, кочиони уређај и тако даље. Пре свега, рацк опреме је израђен од висококвалитетног материјала кроз серију производње, након квалитативног третирања, може остати без деформације. Поред тога, не постоји радијални проток у употреби.

За сада, уобичајени удубљени бубањ хидрауличног аутоматског декоилер-а на тржишту углавном користи облик клизног проширења клизног типа. С обзиром да је опремљен са потпуном главом, могуће је осигурати повећање и смањење концентрације бубња. Опрема се углавном користи за изравнавање металне плоче и најчешће се користи у челичној плочи за нивелисање, неуједначену плочу и друге радове обраде.

Кочиони уређај хидрауличног аутоматског декоилерја наглашава пнеуматски склоп диск кочнице. А корисник може подесити силе кочења према стварним потребама у употреби. На примјер, када зауставите, можете се кочити када возите, тако да не можете само осигурати да стање приправности и стање чекања неће бити отпуштено, избјећи гребање површине приликом отпуштања ролне. Поред тога, опрема се може користити и за сарадњу са производном линијом за декорисање, изравнавање, стрижење и производњу других производа. На пример, може се користити у машинама, челичној конструкцији, возилима, металним производима и декоративној индустрији.

Дакле, која је структура окова у хидрауличном аутоматском декоилеру? Кутна компонента уређаја обично се додаје номиналном пречнику помоћу додатних четири секторске плоче. Штавише, крај ротирајућег вратила је повезан са ротационим цилиндром. Клипњача цилиндра цилиндра покреће крај предњег краја клизне осовине са четири осе, која може радијално скупљати секторску плочу.

Уколико желите да повећате стабилност колутног средства, у дизајну можете поставити уређај за ручну подршку на предњој страни колута хидрауличног аутоматског деклоилер-а. Стога, када постоји колут од челика на колуту, носач пртљажника пролази кроз уљни цилиндар, што неће изазвати никакав негативни ефекат на челичну завојницу.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga