Dom > новости > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Сажетак основних знања о брзој линији за челичне жице за високе брзине

У процесу линије за одсецање челичне жице високе брзине, с једне стране, мора обратити пажњу на контролу брзине. С друге стране, потребно је осигурати да је његово радно окружење добро. Под нормалним околностима, линија за одсецање челика за високе брзине треба поставити на место где је температура одговарајућа, суха, добро проветрена, довољно лагана и погодна за рад.

 

Уопштено гледано, интелигенција линије зарезивања челичне брзице за велике брзине углавном је изведена у два аспекта. Прво, производни процес постаје све интелигентнији. Друго, операција је све више интелигентна. У производном процесу, производна линија се углавном користи за целокупан ваљани челик за резање и обраду фиксне дужине. У овом процесу се користи контрола резања фиксне дужине.

 

Други облик контроле је то што када дужина резања брзине за пресецање жељезног челика достигне задату дужину, она и даље остаје у нормалном раду, сечењу и обради динамички током кретања материјала.

Треба напоменути да је у производном процесу да процењује квалитет сечења линије за резање брзих челика од челика, најважнији индекс је прецизност резања.

 

Наведено је углавном увођење неких основних сазнања о брзој линији за одсецање челика. У практичном раду, опрема је донела велику помоћ нашем раду, не само да побољшава радну ефикасност већ и значајно смањује радну снагу.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga